Energia-Coachingilla jumista Virtaavuuteen!

Kun ajatus takkuaa…

Työssä ja arjessa tulee lähes päivittäin tilanteita, että ajatus menee solmuun, eikä millään keksi ratkaisua johonkin ongelmaan tai ulospääsyä energiaa syövästä tilanteesta. Voi olla voimat vähissä, keskittymiskyky kateissa, ikävä tilanne työyhteisössä, ongelmia puolison kanssa tai muuten vain kaikki takkuaa.

Silloin coachaus on oiva apu! Usein tarvitaan pidempi prosessi syvällisempään muutokseen, mutta joskus riittää nopeampi täsmäapu. Jo tieto siitä, että ei tarvitse yksin pähkäillä asiaa, helpottaa! On myös hyvä, että apu tulee ulkopuolelta, neutraalilta ihmiseltä, jolle voi luottamuksellisesti avautua ja saada siten parhaan mahdollisen tuen.

Tehokas CoRe-yhdistelmä 

COACHING on siis upea konkreettisia tuloksia tuova menetelmä arjen haasteisiin! Coachina tuuletan ajatuksiasi haastaen, kannustaen, kyseenalaistaen ja kysyen voimallisia kysymyksiä. Coaching tekee tilaa luovuudelle ja auttaa näkemään asioita laajemmin, sekä siten avaa tietä oivalluksille, joiden kautta pääset tilanteessasi eteenpäin.

REIKI puolestaan on mahtava apuväline itsen eheyttämiseen ja rentoutumiseen. Reiki Practionerina välitän sinun parhaaksesi toimivaa lempeää ja vahvaa elämänenergiaa, jolloin hoidat itseäsi sisältä käsin. Koska kaikki on energiaa ja Reiki energianvälitystä, se toimii myös etänä ilman fyysistä kosketusta! Reikin vastaanottamisessa sovi itsesi kanssa selkeä intentio: tähän aion saada hoitoa tai apua.

Coaching&Reiki (CoRe) yhdessä antavat kokonaisvaltaisen toisiaan tukevan energiaboostin! CoRe palauttaa sinut omaan voimaasi, sinun ytimeesi. Sekä mieli, että keho virkistyvät ja virtaavuus työn tekemisessä voi jatkua!

Kun Coaching & Reiki yhdistetään, syntyy taikoja!


Näin se toimii! 

Varaa rauhallinen paikka ja vähintään tunti omaa aikaa!

  1. Ensin Skypellä 30 minuutin coaching  sinulle tällä hetkellä ajankohtaisesta aiheesta!
  2. Sen jäkeen asettaudu makuulle, rentoudu ja ota intentiolla vastaan 20 minuutin ajan coachausta tukevaa Reiki-energiaa. On hyvä jäädä lepäämään hetkeksi hoidon jälkeen, sekä juoda paljon vettä!
  3. Lopuksi kerro tuntemuksiasi, ajatuksiasi ja/tai oivalluksiasi sähköpostilla – vastaan viestiisi heti, kun mahdollista.

Reikienergia jatkaa hyvää tekevää tehtäväänsä niin pitkään, kuin on sinulle tarpeen ja hyväksi, joten ole läsnä tuntemusten suhteen hoidon jälkeenkin!

Tiinan kokemus CoRe:sta

”Minulla on kokemusta normaalista 1,5 tunnin coachauksesta, sekä etä-Reiki-hoidosta erikseen, joten oli mielenkiintoista kokeilla, miten näiden yhdistelmä toimii. Normaaliin coachingiin verrattuna käytettävissä oli kompakti puolen tunnin aika, jossa Kaija piti keskustelun hyvin koossa keskittyen valitsemaani aiheeseen. Reiki toi hyvän lisän tasapainottajana ja rentouttajana keskustelun jälkeen ja siten edesauttoi tärkeän oivalluksen näkyväksi tulemista. Suosittelen kokeilemaan!”


Kolmen kerran paketti

Kolmen kerran yhdistelmäpaketilla huomaat jo tuloksia!

Paketin hinta (yhteensä 3 kertaa) on 249€ sisältäen 24% alv, 30 minuutin coachingin, 20 minuutin reikihoidon ja n. 10 minuutin sähköpostkeskustelun.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!