Etäworkshop-sarja aiheena ITSEHOITO

Itsestä huolehtiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan!

Kaiken informaation ja epävarmuuden keskellä jostain tulisi löytää selkeyttä ja voimaa jaksaa eteenpäin. Ne löytyvät hyvin läheltä, meistä itsestämme, sisältä käsin. Osoita itsellesi, että arvostat ja välität. Ota omaa aikaa ja pysähdy itsesi äärelle. Voit yllättyä iloisesti ja löytää sellaista, joka aidosti tukee ja kantaa tässä hetkessä ja eteenpäin.

Tämä itsensä hoivaamiseen keskittyvä sarja syntyi olevasta tilanteesta: kun ulkoista elintilaa rajoitetaan, syntyy luonnollinen tarve laajentaa sisäistä tilaa: rikkoa omia sisäisiä rajoitteita ja kahleita, päästää irti turhasta, sekä löytää kestävää luottamusta, rauhaa ja voimaa.

Tästä 3 x 3 tunnin workshop-sarjasta:

1. Juuret omaan voimaan 2. Stressinsietotreeni 3. Draamasta harmoniaan

voit poimia itsellesi sopivammalta tuntuvan/tuntuvat osiot. Voit siis osallistua valintasi mukaan joko yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen webinaariin.

Elämykselliset Zoomilla pidettävät workshopit koostuvat käsiteltävän aiheen alustuksesta, läsnäolosta, monipuolisista harjoituksista, rennosta keskustelusta ja voimaannuttavasta yhdessäolosta. Workshopit liidaa ammattivalmentaja ja kokemusasiantuntija Kaija Solana (lisää Kaijasta sivun lopulla).

Antoisan, kokemuksellisen sisällön lisäksi SAAT
* PDF-esitysmateriaalin,
* inspiraatiota ja hyvää oloa,
* oivalluttavia näkemyksiä, sekä
* näiden ylläpitämiseksi tarpeeseesi sovellettavia harjoituksia.

Yksittäisen workshopin hinta on 50€/osallistuja. Jos ilmoittaudut kerralla koko settiin, maksat vain 45€/kerta eli yhteensä 135€. Hintoihin sisältyy alv,

Tuo etälivekohtaamiseen itsesi sellaisena kuin olet, avoin mieli, kynä ja paperia.

Itsehoito I: Juuret omaan voimaan

Oma arvo, oma totuus, oma voima

”Mulla on mä!” Näin hihkaisi asiakkaani hänen löytäessään coachauksessa oma kadonnut arvonsa ja voimansa. Siitä on kysymys: turva, jota etsimme ulkoa, löytyykin itsestä. Vastaukset ovat sisällämme, meissä on kaikki! Tuon kaltainen oivallus ja luottamus on jokaisen ulottuvilla. Tarvitaan vain päätös pysähtyä itsensä äärelle, kuunnella ja alkaa tietoisesti käyttää sisäistä viisautta itsemme parhaaksi.

Jotta voimme tulla lähemmäksi todellista itseä, sitä ydintä kuka aidosti on, on myönnettävä oma arvo, tunnistettava oma totuus ja näiden avulla päästään omaan voimaan. Voimaan liittyvät vahvasti omat rajat: mikä on ok ja mikä ei? Missä menee mun rajat?

Mitä vakaammin olemme juurtuneita itseemme, sitä vähemmän olemme maailman horjutettavissa ja vietävissä. Tähän tähtäämme tällä yhteisellä kokoontumisella: arvostavaan vakauteen ja olemassaolon iloon. Yhteisellä intentiolla ja läsnäololla saamme ihmeitä aikaan!

Jos ajatus voimaantumisesta ja virkistymisestä yhtään resonoi, niin varaa 3 tuntia itseäsi varten ja tule mukaan:
La 10.4. klo 9-12 Zoomissa

Näitä harjoittelemme:
Arvottomuudesta arvostamiseen
* Itsensä arvostaminen käytännössä ja sen vaikutus
Mikä on sulle totta?
* Erottelukyky, luottamus itseen, sydämen ääni
Astu omaan voimaasi!
* Missä menee sun rajat? Niihin liittyvät uskomukset. Oman voiman haltuunotto.

Hinta 50€/osallistuja sis. 24% alv, sekä
* 3 tunnin silmiä avaava ja oivalluksia herättävä elämyksellinen etävalmennus Zoomilla
* pdf-materiaali, monipuolisia työkaluja arkeen sovellettavaksi.

Aivan mahtavaa, jos pääset mukaan!

Itsehoito II: Stressinsietotreeni

Läsnäolo, mielen mahtivoimat, resilienssireservi

Kiristääkö pinnaa? Heikottaako huoli? Vaivaako levottomuus? Tartteeks aina jaksaa?

Kun elämä ei aina tottele käskyjämme vaan itsepäisesti kulkee omia polkujaan, voi kärsivällisyys olla koetuksella. Mieli tahtoo jotain ja mieluiten heti. Elämä vastaa heittämällä eteen jotain ihan muuta ja eri aikataululla.

Mitä tästä voisi oppia ymmärtämään ja käyttämään edukseen? Miten voisi olla liikoja stressaamatta ja vain antautua elämälle? Miten kääntää vastustus virtaukseen?

Tästä otamme selvää la 17.4. klo 9-12 Zoomissa

Läsnäolo ja mielen mahtivoima
* itsen kuuntelu, intuition kuiskaukset
* ajatusten ja uskomusten uudelleenohjelmointi
Suostuminen elämän virtaan
* hyväksyminen ja luottamus elämään
* kiitollisuuden taika
* muut resilienssiä vahvistavat vinkit

Hinta 50€/osallistuja sis. 24% alv, sekä
* 3 tunnin silmiä avaava ja oivalluksia herättävä elämyksellinen etävalmennus Zoomilla
* pdf-materiaali, monipuolisia työkaluja arkeen sovellettavaksi.

Ois ihana, jos tuut mukaan! 

Itsehoito III: Draamasta harmoniaan

Tunneilmasto ja energia

Oletko nähnyt elokuvan Grace Kellystä? Elämänsä roolissa ruhtinattarena hän tasapainottelee tunteidensa kanssa ja lopulta tavoittaa rauhan. Loppukohtaus päättyy sanaan: Serenity – tyyneys. Vihdoin hän on sinut itsensä kanssa.

Tunteet on oikein käytettynä valtava energialähde ja voimavara. Vaikeiden tunteiden kanssa eläminen ei aina ole helppoa. Kun oppii tunnistamaan, ymmärtämään ja käsittelemään tunteitaan rakentavasti, avautuu uusi rikas maailma.

Tähän uppoudumme la 24.4. klo 9-12 Zoomissa

Uhriudesta seesteisyyteen, taistelusta tasapainoon
* Tarinat ja niistä irti päästäminen
* Tunteiden kirjo, peiliefekti ja käsittelytaito
Ekoteko: Pidetään ilmatila puhtaana!
* Tunne- ja energiahygienia

Varaa omaa aikaa 3 tuntia, niin opit jotain uutta itsestäsi. Koet läsnäolon ja kannattelevan tunnelman lisäksi vapautta, sillä saamasi konkreettiset keinot auttavat sinua tunnetyöskentelyssä tästä eteenpäinkin.

Mikä parasta, kun teet työtä itsesi kanssa, heijastuu se väistämättä ympärillesi. Kiitoksena panostuksestasi ihmissuhteesi paranevat! Kaikki, mitä teemme itsellemme, peilautuu positiivisena muutoksena myös ympäristöön. Toista ei voi muuttaa, mutta kun sinä muutut, jotain tapahtuu toisessakin.

Hinta 50€/osallistuja sis. 24% alv, sekä
* 3 tunnin silmiä avaava ja oivalluksia herättävä elämyksellinen etävalmennus Zoomilla
* pdf-materiaali, monipuolisia työkaluja arkeen sovellettavaksi.

Olisi aivan huippua, jos tulet mukaan!

Valmentajasi Kaija  

Olen ottanut elämäntehtäväkseni opiskella ihmisyyttä ja kasvaa ihmisenä. Sitä varten haluan oppia näitä itsensä tuntemisen ja johtamisen aiheita pintaa syvemmältä, konkreettisesti käytännössä. Kokemuksesta tiedän, että on aivan eri asia lukea teoriaa, kuin elää luettua todeksi. Elämän eteen tuomat isot ja pienet vastoinkäymiset, herkkä intuition kuuntelu ja sen myötä rohkeidenkin valintojen tekeminen, tyhjän päälle hyppääminen, vaikeuksien kääntäminen vahvuuksiksi ja haavoittuvuuden riskilläkin itseni likoon laittaminen on minulle tuttua. Nämä ovat elämän korkeakoulutason opintoja, joita voi vain kohtaamalla ja kokemalla sisäistää ja siten aidosti oppia.

Näistä sydäntäni lähinnä olevista teemoista olen puhunut ja kirjoittanut 10 vuotta. Kouluttajakokemusta on yli 20 vuotta. Vuonna 2016 ilmestyi Elämän virrassa – Miten elät linjassa muutosten kanssa -kirja ja se on edelleen hyvin ajankohtainen. Oman blogin lisäksi olen kirjoittanut kymmenittäin vieraskirjoituksia, tänä keväänä pitkästä aikaa myös Kollega.fi -lehteen. Olen yksi Speakers Forumin puhujista.

Itsensä johtamista käsittelen totuttua syvemmällä, sydänlähtöisellä tavalla. Siksi otin käyttöön termin Sisäinen johtajuus. Siihen liittyen löydät Youtube-kanavaltani jo lähes 50 parin minuutin videota.  Laajaan elämänmittaiseen aiheeseen johdattelee myös ilmainen e-kirja: Sisäisen johtajuuden käsikirja – 5 itsensä johtamisen askelta.

Olen onnellinen saadessani tehdä tätä työtä ja paras kiitos on nähdä positiivinen liikahdus asiakkaissa. Se voi olla esim. innostuksen liekki, valonpilkahdus silmissä oivalluksen merkiksi tai helpottava toivon ja luottamuksen herääminen. Tässä muutama palaute asiakkaiden omin sanoin:

  • ”Kiitos Kaija kaikesta avusta, tuesta ja inspiraatiosta! Sinun viisauttasi tuntuu hyvälle ammentaa omaksi energiaksi ja voimaksi.”
  • ”Paras ikinä! Osaava, asiallinen, paneutunut, ja aiheeseen sopien täysillä mukana.”
  • ”Kaijalle iso kiitos, huipputyyppi! Olet helposti lähestyttävä, välittävä ja maanläheinen.”
  • ”En muista, että aiemmin olisi kouluttajista tullut tuollainen olo. Kaija, sinussa on jotain ihanaa taikaa, saat olla ylpeä itsestäsi!”
  • ”Kouluttaja oli hyvä ja riittävällä valppaudella otti huomioon koulutettavan. Tuli tunne, että on tullut kuulluksi ja nähdyksi =)”
  • ”Kaija on erittäin avoin, keskusteleva ja läsnäoleva. Hän sai kaikki osallistujat osallistumaan keskusteluun ja päivistä muodostui tämän takia hyvin antoisa. Hän teki koulutuksesta todella mielenkiintoisen. ”
  • ”Oli todella virkistävä ja voimaannuttava kurssi! Oli jotenkin hämmentävää, miten hyvin porukka toimi yhteen ja ilmapiiri oli ihanan avoin ja kannustava. Jäin miettimään, että miten sinä sen oikein teit…? Kyllähän tilaisuuden vetäjällä on iso vastuu siitä, millaiseksi ilmapiiri ja työskentely muodostuu. Ja sinun persoonasi ja otteesi on sellainen, että positiivinen ilmapiiri syntyy ihan luonnostaan.”
  • ”Kiitos Kaija aivan mahtavasti kurssista 😊 Tuli niin paljon hyviä ja silmiä avaavia oivalluksia!”

Jäikö kysyttävää? Soita tai laita viestiä.