Haluatko muuttaa elämäsi?

Se, että löytää piilossa olleita kykyjä, jotka vain odottavat tullakseen löydetyksi. Meissä kaikissa on niin paljon lahjoja. Niin paljon potentiaalia.

Annathan sen tulla näkyväksi?

Kun joku osoittaa: minä näen sinut,
niin ihmeitä tapahtuu!

Tiedän omasta kokemuksesta, että muutos on mahdollinen, mutta yksin se on hidasta ja vaikeaa. Oikeiden kysymysten esittäjä, kuuntelija, haastaja ja sparraaja on korvaamaton apu tuolla tiellä! Siksi haluan auttaa sinua, joka olet oman elämäsi risteyskohdassa, pääsemään omaan voimaasi mahdollisimman lempeästi ja sujuvasti.

Autan Sinua

Olisi ilo ja kunnia olla rinnallasi kulkemassa matkaa kohti parasta mahdollista itseäsi ja elämääsi. Annatko luvan?

Käännekohta

Muistan vieläkin elävästi hetken, josta elämäni suurin muutosprosessi lähti käyntiin. Olin ollut jo pitkään turhautunut, tyytymätön ja stressaantunut ja tuo kaikki alkoi näkyä käytöksessäni. Käännekohta oli, kun silloisessa työpaikassani tiuskaisin kollegalle ja pelästyin sitä itsekin.

Hetken ajan katsoin itseäni ikään kuin ulkopuolelta ja ihmettelin: kuka tuo ihminen on? En se ole minä! En tunne tuota! Olin kauhuissani siitä, miten pahoin voin ja pettynyt siihen, millainen minusta oli tullut. En tuntenut itseäni enää, jos olin koskaan todella tuntenutkaan…

Lue blogini siitä mikä vei minut Espanjaan!

Nyt tai ei koskaan!

Tuo pysäytys oli uuden elämänvaiheen alku. Olin jo tehnyt itseäni kehittääkseni monenlaista, käynyt kursseja, lukenut kirjoja ja ties mitä. Nyt olin kuitenkin tullut tienristeykseen, jossa tiesin, että MUUTOS ON TEHTÄVÄ! En voi enää väistellä sitä ja tällä kertaa päätin tehdä kaikkeni, jotta tulen siksi ihmiseksi, joka oikeasti haluan olla. Halusin löytää kadoksissa olleen itseni ja olla aidosti onnellinen!

Elämän matka

Tuolla matkalla olen edelleen ja nyt taaksepäin katsoessani olen tuosta hetkestä äärettömän kiitollinen, sillä se pelasti minut! Ilman tuota ratkaisevaa hetkeä ja päätöstä, sekä kaikkea, mitä sen jälkeen on tapahtunut, en olisi se ihminen, joka nyt olen. Olen kivisen polun kautta oppinut vihdoin elämään nahkapuvussani, hyväksymään itseni ja  nauttimaan elämästä.