Tyydyttävästä työstä Merkitykselliseen! – Mikä minusta tulee ISONA?

Motivaatio kadoksissa?

Iästä riippumatta moni pohtii parhaillaankin, mikä minusta voisi tulla isona. Mitä muuta voisin tehdä, kuin nykyistä työtä, joka ei enää tunnu mielekkäältä? Hetkellisen innostumisen jälkeen motivaatio toistuvasti hiipuu, yrityksen arvomaailma on muuttunut tai jostain muusta syystä ei vain enää koe työtään merkitykselliseksi.

Työvuosia on jäljellä ja tuntuu, että olisi vielä jotain annettavaa! Mitä se voisi olla? Uskallanko lähteä sitä selvittämään? Rohkenenko hypätä tuntemattomaan? Viitsinkö nähdä itseni vuoksi vaivaa ja lähteä muutokseen? On kuitenkin hyvä palkka ja lomat ja kaikki… Silti, jokin nakertaa sisältäpäin. Tyydyttävä ei enää riitä, vaan jokin sisälläni tahtoo enemmän, jotain jolla on merkitystä! Kuulostaako tutulta?

Löytöretki uuteen

Merkitykselliseen työhön, oman paikkansa ja tehtävänsä löytämiseen suuntaava valmennus avartaa sisällesi kätkettyjä unelmia, piilossa ollutta potentiaalia ja avaa ovia kenties johonkin aivan uuteen, jota et olisi uskonut itsestäsi löytyvän! Tämä sinuun keskittyvä sparraus ruokkii luovuuttasi ja valaa uskoa lahjoihisi, kykyihisi, itseesi.

Lopputulosta ei voi etukäteen tietää, mutta se on aina positiivinen! Voit löytää uuden motivaation nykyiseen työhösi – tai sinussa tapahtuvan muutoksen myötä kykysi huomataan ja sinulle tarjotaan arvoistasi tehtävää! Tai keksitkin jotain aivan uutta. Joka tapauksessa saat uutta puhtia työntekoon ja käyttökelpoisia työkaluja loppuelämäksesi.

Moninkertaiset hyödyt! 

Riippuen siitä, miten paljon olet jo itseesi tutustunut, on valmennuksen kesto yleensä 6-9 kuukautta. Sitoutuessasi tähän matkaan:

 • Saat selkeyttä siihen, mitä työltäsi ja elämältäsi haluat. Uskallat unelmoida ja toteuttaa unelmiasi.
 • Löydät uuden ammatin tai teet muunlaisia valintoja, jotka tuovat merkityksellisyyttä elämääsi.
 • Saat rohkeutta tehdä tarvittavat muutokset elämässäsi. Saat kokemuksen, jota voit hyödyntää myöhemmin elämässä.
 • Löydät merkityksellisyyttä elämääsi ja samalla vapaudut olemaan täydesti se, joka sinun kuuluukin olla.
 • Itsetuntemuksesi lisääntyy. Tunnet itseäsi nykyistä paremmin: tunnistat vahvuutesi ja kehityskohteesi, tiedostat rajoittavia ajatuksiasi ja uskomuksiasi, sekä opit, miten niitä voi muuttaa rakentaviksi.
 • Itsetuntosi ja -luottamuksesi vahvistuvat. Opit arvostamaan itseäsi ja luottamaan itseesi.
 • Luovuutesi lisääntyy, kun uskallat astua pois mukavuusalueelta, ajatella ”out-of-the-box” ja haastaa itseäsi aiemmin piilossa olleisiin valinnanmahdollisuuksiin
 • Uskallat kohdata pelkosi ja tunnistaa herkemmin muitakin tunteita itsessäsi.
 • Näkökulmasi laajenee, kun alat katsoa asioita aiempaa avoimemmin ja nähdä vaihtoehtoja, joita et ole ennen huomannut.
 • Suostut antamaan itsellesi luvan onnistua ja menestyä siinä, mitä haluat.
 • Ymmärrät ihmisenä olemisen kokonaisvaltaisuuden: kaikki vaikuttaa kaikkeen. Vaikka keskitytään unelmatyön löytämiseen, se ei tapahdu ilman aitoa itsetuntemusta.
 • Olet lempeämpi ja ymmärtäväisempi itseäsi kohtaan. Hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet ja opit olemaan paras ystäväsi.
 • Olet oppinut olemaan entistä enemmän läsnä tässä hetkessä ja kuulemaan sisäistä viisauttasi. Saat sisäistä rauhaa ja tasapainoa.
 • Opit pitämään puolesi, sanomaan: ei kiitos ja tunnistamaan omat rajasi. Et enää toimi itseäsi vastaan.
 • Säteilet elinvoimaa ja hyvinvointia. Uskallat olla rohkeasti se, kuka oikeasti olet!
 • Omalla esimerkilläsi rohkaiset monia muita ottamaan vastuun omasta elämästään.


Miten valmennus käytännössä tapahtuu?

Koska asun suurimman osan vuodesta Pohjois-Espanjassa ja vain kesäkauden Suomessa, kesämökillä Sammatissa, tapahtuu valmennus pääosin Skypen kautta. Suomessa käyn toki silloin tällöin ja jos aikataulut sopivat, on mahdollista pitää jokin sessio kasvotusten Helsingissä.

Valmennusohjelmaan sisältyy:

 • Aluksi 30 minuutin tutustuminen, jossa keskustellaan tilanteestasi: siitä, mikä on nyt tilanteesi, mihin haluat apua ja minkä pituinen valmennus olisi sinulle paras vaihtoehto. Tämän olemme jo pitäneet ja tämä tarjoukseni perustuu käymäämme keskusteluun.
 • Lähetän sinulle ennakkotehtäviä ohjeineen ennen ensimmäistä sessiota.
 • Kuudesta yhdeksäään (6-9) kertaa 1,5 tunnin mittainen valmennus pidetään noin kuukauden välein. Menetelminä käytän mm. voimallisia coachaavia kysymyksiä, läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia, Tasapainon Avaimet® -itsetuntemusmenetelmää, sekä inspiroivaa Reiki-energiaa.
 • Runsaasti erityisesti uuden ammatin / elämäntehtävän löytämiseen tarkoitettuja harjoituksia. Kehitystä tapahtuu myös keskusteluiden välissä. Siksi on tärkeää, että antaudut prosessiin ja varaat riittävästi aikaa harjoituksille, pohdiskeluille ja oivalluksille.
 • Coaching-prosessia tukeva Tarkkaillen tutuksi -itsetuntemusopas
 • Lopuksi pidetään vielä 30 minuutin palautekeskustelu ja yhteenveto valmennuksen annista, sekä sovitaan etenemisestä.

Terhin kokemus valmennuksesta

”Ennakoin mahdollisen 40-kriisin hyppäämällä elämässäni tietoisesti kuskin paikalle. Viihdyin työssäni, mutta koin käyttäväni energiani väärän uran rakentamiseen. Kaijan valmennuksessa lähdin selvittämään, millainen työ olisi minulle juuri se oikea. Yllätyksekseni oivalsin, että uran sijaan tärkeämpää on tutustua ensin itseeni. Hyvin konkreettisten tehtävien avulla pääsin toivomaani tulokseen: minun oli hyvä olla itseni kanssa. Sain myös toimivia keinoja omien ajatusteni työstämiseen. Näitä keinoja olen käyttänyt usein valmennusjakson jälkeenkin.

Oma työ muuttui mielekkäämmäksi, kun tiesin, kuka oikeasti olen. Ryhdyin elämään omaa elämääni 24 tuntia vuorokaudessa, en vain lomilla ja viikonloppuisin. Oivalsin, miten teen arjesta itseni näköistä.

Korjattuani arjen, tuli vastaan myös uusi työpaikka. Hakuprosessi oli reilu molemmille osapuolille – osasinhan kertoa, millainen ihminen ihan oikeasti oli tarjolla.

Tämä on ollut yksi parhaista itseeni koskaan tekemistäni investoinneista.”
– Terhi Jaakkola


Levitä siipesi ja löydä jälleen työnilo!  

Kaikki alkaa päätöksestäsi tehdä epätyydyttävälle tilanteelle jotain! Kerro ensin sähköpostilla tai puhelimessa tilanteestasi ja toiveistasi. Tutustutaan toisiimme keskustellen ja samalla selviää lähtötilanteesi. Kysyminen kannattaa aina: voit rauhassa tiedustella ja jutella kanssani ilman sitoutumispakkoa!

Keskustelumme perusteella teen sinulle henkilökohtaisen etenemisehdotuksen ja kun olet valmis, aloitetaan. Oletko valmis levittämään siipesi?

Ota rohkeasti yhteyttä!