Tyydyttävästä Merkitykselliseen! – Mikä minusta tulee ISONA?

Motivaatio kadoksissa?

Iästä riippumatta moni pohtii parhaillaankin, mikä minusta voisi tulla isona. Mitä muuta voisin tehdä, kuin nykyistä työtä, joka ei enää tunnu mielekkäältä? Hetkellisen innostumisen jälkeen motivaatio toistuvasti hiipuu, yrityksen arvomaailma on muuttunut tai jostain muusta syystä ei vain enää koe työtään merkitykselliseksi.

Työvuosia on jäljellä ja tuntuu, että olisi vielä jotain annettavaa! Mitä se voisi olla? Uskallanko lähteä sitä selvittämään? Rohkenenko hypätä tuntemattomaan? Viitsinkö nähdä itseni vuoksi vaivaa ja lähteä muutokseen? On kuitenkin hyvä palkka ja lomat ja kaikki… Silti, jokin nakertaa sisältäpäin. Tyydyttävä ei enää riitä, vaan jokin sisälläni tahtoo enemmän, jotain jolla on merkitystä! Kuulostaako tutulta?

Löytöretki uuteen

Merkitykselliseen työhön, oman paikkansa ja tehtävänsä löytämiseen suuntaava valmennus avartaa sisällesi kätkettyjä unelmia, piilossa ollutta potentiaalia ja avaa ovia kenties johonkin aivan uuteen, jota et olisi uskonut itsestäsi löytyvän! Tämä sinuun keskittyvä sparraus ruokkii luovuuttasi ja valaa uskoa lahjoihisi, kykyihisi, itseesi.

Lopputulosta ei voi etukäteen tietää, mutta se on aina positiivinen! Voit löytää uuden motivaation nykyiseen työhösi – tai sinussa tapahtuvan muutoksen myötä kykysi huomataan ja sinulle tarjotaan arvoistasi tehtävää! Tai keksitkin jotain aivan uutta. Joka tapauksessa saat uutta puhtia työntekoon ja käyttökelpoisia työkaluja loppuelämäksesi.

Moninkertaiset hyödyt! 

Riippuen siitä, miten paljon olet jo itseesi tutustunut, on valmennuksen kesto yleensä 6-9 kuukautta. Sitoutuessasi tähän matkaan tapahtuu paljon! Esimerkiksi seuraavaa:

 • Saat selkeyttä siihen, mitä työltäsi ja elämältäsi haluat. Uskallat unelmoida ja toteuttaa unelmiasi.
 • Löydät uuden ammatin tai teet muunlaisia valintoja, jotka tuovat merkityksellisyyttä elämääsi.
 • Saat rohkeutta tehdä tarvittavat muutokset elämässäsi. Saat kokemuksen, jota voit hyödyntää myöhemmin elämässä.
 • Itsetuntemuksesi lisääntyy: tunnistat vahvuutesi ja kehityskohteesi, tiedostat rajoittavia ajatuksiasi ja uskomuksiasi, sekä opit, miten niitä voi muuttaa rakentaviksi.
 • Itsetuntosi ja -luottamuksesi vahvistuvat. Opit arvostamaan itseäsi ja luottamaan itseesi.
 • Luovuutesi lisääntyy, kun uskallat astua pois mukavuusalueelta ja löydät uusia mahdollisuuksia ”out-of-the-box”.
 • Opit olemaan entistä enemmän läsnä tässä hetkessä ja kuulemaan sisäistä viisauttasi. Saat sisäistä rauhaa ja tasapainoa.
 • Opit tunnistamaan omat rajasi ja pitämään puolesi. Et enää toimi itseäsi vastaan.
 • Säteilet elinvoimaa ja hyvinvointia. Uskallat olla rohkeasti se, kuka oikeasti olet!
 • Omalla esimerkilläsi rohkaiset monia muita ottamaan vastuun omasta elämästään.


Miten valmennus käytännössä tapahtuu?

Koska asun suurimman osan vuodesta Pohjois-Espanjassa ja vain kesäkauden Suomessa, kesämökillä Sammatissa, tapahtuu valmennus pääosin Skypen kautta. Suomessa käyn toki silloin tällöin ja jos aikataulut sopivat, on mahdollista pitää jokin sessio kasvotusten Helsingissä.

Valmennusohjelmaan sisältyy:

 • Aluksi 30 minuutin tutustuminen, jossa keskustellaan siitä, mikä on nyt tilanteesi ja miten voin olla siinä avuksi.
 • Lähetän sinulle ennakkotehtäviä ohjeineen ennen ensimmäistä sessiota.
 • Kuudesta yhdeksäään (6-9) kertaa 1,5 tunnin mittainen valmennus pidetään noin kuukauden välein. Menetelminä käytän mm. voimallisia coachaavia kysymyksiä, läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia, Tasapainon Avaimet® -itsetuntemusmenetelmää, sekä inspiroivaa Reiki-energiaa.
 • Runsaasti erityisesti uuden ammatin / elämäntehtävän löytämiseen tarkoitettuja harjoituksia. Kehitystä tapahtuu myös keskusteluiden välissä. Siksi on tärkeää, että sitoudut prosessiin ja varaat riittävästi aikaa harjoituksille, pohdiskeluille ja oivalluksille.
 • Coaching-prosessia tukeva Tarkkaillen tutuksi -itsetuntemusopas
 • Lopuksi pidetään vielä 45 minuutin palautekeskustelu ja yhteenveto valmennuksen annista, sekä sovitaan etenemisestä.

Terhin kokemus valmennuksesta

Terhi lähti valmennukseen ennakoiden mahdollista 40-vuotiskriisiä ja päätti hypätä elämässään tietoisesti kuskin paikalle. Hän kyllä viihtyi työssään, muttaa koki käyttävänsä energiansa väärän uran rakentamiseen. Terhin ajatuksia valmennuksesta:

”Kaijan valmennuksessa lähdin selvittämään, millainen työ olisi minulle juuri se oikea. Yllätyksekseni oivalsin, että uran sijaan tärkeämpää on tutustua ensin itseeni. Hyvin konkreettisten tehtävien avulla pääsin toivomaani tulokseen: minun oli hyvä olla itseni kanssa. Sain myös toimivia keinoja omien ajatusteni työstämiseen. Näitä keinoja olen käyttänyt usein valmennusjakson jälkeenkin.

Oma työ muuttui mielekkäämmäksi, kun tiesin, kuka oikeasti olen. Ryhdyin elämään omaa elämääni 24 tuntia vuorokaudessa, en vain lomilla ja viikonloppuisin. Oivalsin, miten teen arjesta itseni näköistä.

Korjattuani arjen, tuli vastaan myös uusi työpaikka. Hakuprosessi oli reilu molemmille osapuolille – osasinhan kertoa, millainen ihminen ihan oikeasti oli tarjolla.

Tämä on ollut yksi parhaista itseeni koskaan tekemistäni investoinneista.”

Levitä siipesi ja löydä jälleen työnilo!  

Kaikki alkaa päätöksestäsi tehdä epätyydyttävälle tilanteelle jotain! Ota sen jälkeen yhteyttä, niin edetään seuraavasti:

 1. 30-minuutin ilmainen kartoituskeskustelu tilanteestasi ja siitä, mihin tarvitset apua. Keskustelu ei sido sinua mihinkään.
 2. Suunnittelen sinua parhaiten palvelevan SoulSolana-valmennuspakettiehdotuksen hyväksyttäväksesi.
 3. Kun olet valmis, aloitamme.

Keskustelumme perusteella teen sinulle henkilökohtaisen etenemisehdotuksen ja kun olet valmis, aloitetaan. Oletko valmis levittämään siipesi?

Ota rohkeasti yhteyttä!